Tjänster

Mina kunder kommer från alla håll och kanter, men alla längtar de efter samma sak:

Ordning

Du är inte ute efter fler snabblösningar. Du är ute efter verkliga, hållbara lösningar på röran i ditt hem. Att slippa det eviga plockandet och letandet efter saker. Att få kliva över tröskeln och känna att du får energi av att komma hem istället för att röran dränerar dig.

Jag hjälper dig att:

  • Förstå varför det blir rörigt
  • Rensa och släppa taget om saker som inte längre tillför dig något (men som du tror att du inte kan leva utan …)
  • Hitta praktiska, långsiktiga lösningar
  • Organisera och förvara dina saker på ett smart och fint sätt
  • Skapa ett vilsamt, lättstädat och vackert hem

När vi jobbar tillsammans hjälper jag dig att se varför röran uppkommer och vad du kan göra åt den. Vi lägger upp en strategi för att förändra situationen i den takt som funkar för dig.

När vi är klara kommer du att veta precis vad du ska göra och i vilken ordning. Jag skickar också med dig tips och idéer på hur du kan bibehålla den ordning du skapar.

 

Din icke-dömande närvaro fick mig att ta tag i flera gamla ”surdegar” som legat och tagit energi. Jag tror att det var din speciella förmåga att ge stöd på flera plan som gjorde att jag fick ny energi och att saker blev gjorda. Det var mina behov som styrde och du var väldigt lyhörd för dem och stöttade, uppmuntrade och gav praktiska råd i en perfekt blandning!

/Jonna Höglund, näringsterapeut

 

Konsultation – råd och tips så att du sedan kan göra jobbet på egen hand

Efter ett inledande samtal där du berättar vad det är du behöver hjälp med kommer jag hem till dig och vi går igenom ditt hem. Du får råd, tips och idéer om vad du kan förändra och förbättra och hur du kan göra det på bästa och smartaste sätt.

Jag mejlar dig en sammanfattning av genomgången och en handlingsplan inom 24 timmar efter konsultationen.

Tre veckor efter vårt möte kontaktar jag dig för ett uppföljningssamtal då du får möjlighet att ställa frågor och bolla tankar och idéer som har uppkommit längs vägen.

Kostnad: 1 790 kr (3 timmar)

Behöver du praktiskt hjälp med att rensa något utrymme i hemmet? Då kan jag självklart hjälpa till även med det. Se nedan.

 

Reflekterade just över hur mycket lättare livet känns helt plötsligt och hur mycket rikare jag känner mig. Rikare på allt. Konstigt att en rensning kan ge den effekten. Tack, igen!

– Sara Danielsson

 

Rensa i röran – jag kavlar upp ärmarna och hjälper dig att röja

Du kanske har ett förråd som svämmar över, proppfulla garderober eller ett kontor som inte längre går att arbeta i. Jag hjälper dig att rensa, organisera och köra bort det du inte längre behöver och vill ha (tillsammans med dig).

Kostnad: 590 kr / timme

Vi kommer alltid överens om ett max antal timmar innan vi börjar. Och vi börjar alltid med ett kostnadsfritt samtal. Ring eller mejla mig så gör vi upp en plan!

 

Här når du mig:

eva(@)makingspace.se

0707 70 55 43

 

Vi hade hukat för röran allför länge. Den som fanns i skafferiet, i köksskåpen, i källartrappen, i garderoberna och i städskrubben. Med tiden hade sak lagt till sak tills vi inte längre reflekterade över varför vi pulade in toapapperet bredvid knäckebrödet. Eva kom in och ifrågasatte vårt system, rättframt och ödmjukt. Behövde vi alla de där grejerna? Vad fyllde just den där trasiga reflexen för funktion? Rensandet tog fart och för varje minut blev det lättare att andas. Högar för att spara, slänga eller ge bort. Så enkelt men ändå så oöverkomligt för oss själva att ta tag i. Sakta men säkert växte det fram en trivsam ordning i vårt hem. Var sak på sin plats. Making space. Det är precis så. Nu när vi inte längre behöver leta finns det plats för annat!

– Mia och Mats Lehnberg

Jag anlitade Eva efter att jag insåg att jag bara inte orkade eller hann ta itu med mitt kontor. Under 6 timmar gjorde vi underverk tillsammans. Hon stod trygg och klok och resultatorienterad vid min sida och med hennes hjälp var det lätt att rensa bort det gamla. Det är lättare att andas nu. Det är vilsamt och jag njuter av all ordning. Det var verkligen en bra investering att satsa på proffshjälp! Nu kan jag ägna mig åt arbetet utan att bli störd av att jag höll på att växa ur mitt kontor.

– Birgitta Örne Pihl, inredningsarkitekt.

 Jag hade efter en längre tids stress kommit efter med pappersarbete, speciellt sortering. Vad ska sparas och var? Hur ska jag bäst påminna mig själv om uppgifter som ska göras och hur ska jag prioritera uppgifterna? Allt kändes överväldigande. Eva kom till min arbetsplats för att ge stöd och råd om hur jag kunde förenkla mitt arbete och skapa en luftig och praktisk arbetsplats.

Jag var lite nervös inför besöket, någon skulle komma och titta in i ”att göra-högarna” som vuxit med tiden…och framförallt skulle jag titta i dem själv.. Det visade sig att oron var helt obefogad. Samarbetet och resultatet efter flera timmars coaching överträffade alla mina förväntningar.

– Jonna Höglund, näringsterapeut

Jag har fått en annan syn på hur jag kan planera mitt liv och mitt företag efter att ha jobbat med dig. Du har definitivt gjort ett avtryck!

– Linnéa Gelfgren, massör/egen företagare

Du har ett magiskt lugn kring dig, så härligt att se hur systematiskt och harmoniskt du tar dig an saker.

– Katarina Närhi, kulturprojektledare

 

 

 

 

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes