Testimonials

Din icke-dömande närvaro fick mig att ta tag i flera gamla ”surdegar” som legat och tagit energi. Jag tror att det var din speciella förmåga att ge stöd på flera plan som gjorde att jag fick ny energi och att saker blev gjorda. Det var mina behov som styrde och du var väldigt lyhörd för dem och stöttade, uppmuntrade och gav praktiska råd i en perfekt blandning!
— Jonna Höglund
Reflekterade just över hur mycket lättare livet känns helt plötsligt och hur mycket rikare jag känner mig. Rikare på allt. Konstigt att en rensning kan ge den effekten. Tack, igen!
— Sara Danielsson
Jag anlitade Eva efter att jag insåg att jag bara inte orkade eller hann ta itu med mitt kontor. Under 6 timmar gjorde vi underverk tillsammans. Hon stod trygg och klok och resultatorienterad vid min sida och med hennes hjälp var det lätt att rensa bort det gamla. Det är lättare att andas nu. Det är vilsamt och jag njuter av all ordning. Det var verkligen en bra investering att satsa på proffshjälp! Nu kan jag ägna mig åt arbetet utan att bli störd av att jag höll på att växa ur mitt kontor.
— Birgitta Örne Pihl
Vi hade hukat för röran allför länge. Den som fanns i skafferiet, i köksskåpen, i källartrappen, i garderoberna och i städskrubben. Med tiden hade sak lagt till sak tills vi inte längre reflekterade över varför vi pulade in toapapperet bredvid knäckebrödet. Eva kom in och ifrågasatte vårt system, rättframt och ödmjukt. Behövde vi alla de där grejerna? Vad fyllde just den där trasiga reflexen för funktion? Rensandet tog fart och för varje minut blev det lättare att andas. Högar för att spara, slänga eller ge bort. Så enkelt men ändå så oöverkomligt för oss själva att ta tag i. Sakta men säkert växte det fram en trivsam ordning i vårt hem. Var sak på sin plats. Making space. Det är precis så. Nu när vi inte längre behöver leta finns det plats för annat!
— Mia och Mats Lehnberg